Hyperice Hypervolt 2 Pro İncelemesi: Güç Avuçlarının İçinde.
top of page

Hyperice Hypervolt 2 Pro İncelemesi: Güç Avuçlarının İçinde.

Güncelleme tarihi: 30 Eki 2022

Hyperice Hypervolt 2 Pro daha hızlı toparlanmanızı ve daha iyi performans sergilemenizi sağlayan premium kalite bir masaj tabancası.




Hyperice Hypervolt 2 Pro profesyonel atletlerden amatör sporculara ya da gündelik hayatta kas ağrısı çeken her bir bireye daha hızlı toparlanıp kas ağrılarını gidermek, daha rahat ve daha iyi hareket edebilmek ve sevdikleri her ne aktivite var ise daha çok yapabilmek için güçlü bir destek sağlıyor.


Çıkarılabilir bataryası ve beş farklı perküsyon seviyesi ile Hypervolt 2 Pro sözünün arkasında duran çok etkileyici bir cihaz.


Hypervolt 2' nin profesyonel versiyonu olarak adlandırılan Hypervolt 2 Pro daha güçlü bir motor ve biraz daha büyük bir gövdeye sahip.


Peki, gerçekten iddiaların arkasında durabiliyor mu, ve ekstra fiyatına değer mi?

Bu yazıda Hypervolt 2 Pro’ya her açıdan detaylı bir bakış yapacağız. Etkisi, kullanım hissiyatı ve ne kadar sesli olduğu da dahil olmak üzere bilmek isteyeceğiniz her detaya odaklanacağız.


Gerekli girişi yaptığımıza göre şimdi Hypervolt 2 Pro'ya daha detaylı bakalım.


Bölüme Atla
  • Hyperice Hypervolt 2 Pro – Temel Özellikleri

  • Kullanımı Nasıl?

  • Ne kadar Sesli?

  • Fiyatı Nedir? Nereden Satın Alabilirim?

  • Profesyoneller Ne Diyor?

  • Avantajları Neler?

  • Uzun Lafın Kısası


Hyperice Hypervolt 2 Plus - Temel Özellikleri

Biocore Shop'dan Satın Alabilirsiniz.

Hypervolt 2 Pro Hyperice tarafından üretilen ikinci jenerasyon premium masaj tabancası. Fiyatı biraz daha düşük olan Hypervolt 2 ile bir çok özelliği paylaşıyor ancak bazı kilit özellikler aralarındaki sınırı belirliyor.


Biraz daha ufak kardeşi gibi, Hypervolt 2 Pro da 5 farklı uygulama başlığı ve 3 saat batara ömrüne sahip. İki cihaz da Bluetooth aracılığı ile Hyperice uygulamasına bağlanabiliyor, ve her ikisi de uçarken bagajda taşıyabilmek için TSA tarafından onaylı.




Hypervolt 2 ve Hypervolt 2 Pro'nun ikisi de kullanım esnasında ne kadar baskı yapıldığını gösteren basınç sensörüne sahip. Bu özellik özellikle cihaz ile yeni tanıştığınızda oldukça etkili bir özellik


İki cihaz arasındaki benzerlikler burada sona eriyor. Hypervolt 2 Pro çok az daha büyük (bu sebeple biraz daha ağır) bir cihaz ve Hypervolt 2'nin açık gri rengi yerine mat siyah renkte geliyor.


Hypervolt 2 Pro aynı zamanda çıkarılabilir bataryaya sahip. Bu sayede dilerseniz bataryayı değiştirebiliyor ya da yedek batarya satın alabiliyorsunuz. Bataryayı çıkarabiliyor olmak aynı zamanda seyahat ederken cihazı çantada taşımayı çok kolaylaştırıyor.


Belki de en önemlisi, Hypervolt 2 Pro tüm Hypervolt ailesi içerisinde en güçlü motora sahip. Fırçasız yüksek torklu 90-watt motoru, Hypervolt 2'nin 60-watt ve Hypervolt Go'nun 40-watt motoru ile karşılaştırıldığında farkını belli ediyor.

Hypervolt ailesindeki diğer cihazlardan farklı olarak Hypervolt 2 Pro arkasındaki kolay kullanımlı kontrol kadranı aracılığı ile 5 farklı perküsyon seviyesine hızlı erişim sağlıyor.



Hypervolt 2 Pro ile birlikte gelen 5 farklı uygulama başlığı Hypervolt 2'dekilerin aynısı:


• Çatal • Top • Esnek • Düz • Mermi


Hypervolt’un ana uygulama başlığı ‘düz başlık’ fotoğrafta Ja Morant'ın elinde gözüken ve tanıtımların çoğunda bu başlık bulunuyor.




Hypervolt 2 Pro 5 farklı uygulama başlığı için bir taşıma kesesi ile geliyor, bu sayede özellikle seyahat ederken rahatça taşıyabiliyorsunuz.


Şimdi değerlendirmenin br sonraki bölümüne geçelim ve cihazın kullanımı gerçekten nasıl onu inceleyelim.


Hypervolt 2 Pro'nun Kullanımı Nasıl?

Hypervolt 2 Pro'yu kutusundan ilk çıkardığınızda ilk farkettiğiniz şey ürünün bütünüyle ne kada kaliteli olduğu. Fiyatına değer bir cihaz olduğunu ilk dokunuşta anlıyorsunuz. 1.18 kg'lık bir ağırlığı ve çok kuvvetli bir hissiyatı var.


Cihazın kullanımı çok kolay. Using the device is simple. Elciğinin altında bir açma/kapama düğmesi var, ve hız kontrol kadranı cihazın arkasında ulaşılması çok kolay bir yerde. Buradan hızı ve gücü kolayca ayarlayabiliyorsunuz.


Elciğin alt bölümünde, elciği tamamen saran ve cihazın açık olduğunu gösteren yeşil LED bir ışık mevcut.


Cihazı ilk açtığınızda motorunun gücünden ve sessizliğinden etkilenmemek mümkün değil. (Sonraki bölümde ses konusuna daha derinden bakacağız).


Uygulama başlıklarını değiştirmek oldukça kolay, ve kullanınca şunu anlıyorsunuz ki ister herhangi bir spor dalında isterseniz de gündelik kullanımda bedeni ısıtmak ve ya rahatlatmak için mükemmel bir seçenek.


İsterseniz cihazı Bluetooth aracılığı ile Hyperice akıllı telefon aplikasyonuna bağlayarak hem otomatik hız kontrolü seçeneğinden hem de profesyonel atletlerin yönlendirmeli uygulama rutinlerinden faydalanabiliyorsunuz.



Cihaz farklı giriş seçenekleri sunan şarj adaptörü ile geliyor ve özellikle çok seyahat ediyorsanız bu adaptörler çok kullanışlı oluyor. Batarya kullanım süresi ise ortalama üç saat.


Şimdi de, bir masaj tabancası alırken göz önüne alınan en önemli parametrelerden birine gelelim - çıkardığı ses.




Ne Kadar Sesli?

Genel olarak, Hypervolt 2 Pro'yu kullanırken motorunun gücüne rağmen ne kadar sessiz çalıştığına şaşırmamak mümkün değil.


En alt hız seviyesinde çalıştırırken piyasadaki en sessiz masaj tabancalarından biri, ve ses seviyesi aynı derecede etkileyici Hypervolt 2 ile neredeyse aynı.


Tabii ki hız seviyesini arttırınca ses de biraz daha yükseliyor, ancak bu hızda bu gücü sağlayabilen hiçbir masaj tabancası Hypervolt 2 Pro ile bu konuda yarışamaz.


Hypervolt 2 Pro'nun çıkardığı ses 54-66 dB (Decibel) aralığında. En yakın rakibi Theragun Pro ise testlerde 77 dB'e kadar ses çıkartıyor.


Özellikle kapalı mekanlarda, kalabalıkta ya da evinizin sessizliğinde Hypervolt 2 Pro kimseyi rahatsız etmeden masajınızın keyfini çıkartmanıza olanak sağlıyor.



Fiyatı Nedir? Nereden Satın Alabilirim?

Hypervolt 2 Pro'nun premium bir cihaz olduğuna hiç şüphe yok. Tabii ki fiyatı da Hypervolt ailesinin en üst seviyesinde. Buna rağmen fiyat performans değerlendirmesi yaptığımızda piyasada HYpervolt 2 Pro ile yarışabilecek bir cihaz yok.


Hypevolt 2 Pro'nun güncel fiyatı 11.750 TL. Ürüne Biocore Shop 'dan ulaşabilir, Biocore'un sunduğu üyelik avantajlarından faydalanabilirsiniz. Üstelik Biocore tüm Hyperice ürünleri için Yetkili Distribütör garantisi sunuyor. Bu fiyatlarda ve kalitede bir cihaz alınca sonrasındaki servis kalitesi büyük önem taşıyor.


Profesyoneller Ne Diyor?

Hyperice tüm ürünleri ile NBA, NFL, UFC, IRONMAN ve daha birçok organizasyon ile resmi recovery ortaklığı yapıyor.


Bunların dışında Ja Morant, LeBron James, Kelly Slater, Naomi Osaka gibi pek çok elit sporcu recovery sürelerini hızlandırmak ve performanslarını arttırmak için Hyperice ürünlerinden destek alıyor.




Avantajları Neler?

Hypervolt 2 Pro'nun öne çıkan avantajlarına bir göz atalım;

  • Sessiz ve güçlü

  • En üst kalite materyal

  • Çıkarılabilir batarya

  • Üç saat batarya kullanım süresi

  • Aplikasyon bağlantısı ile uygulama rutinleri ve hız kontrolü

  • Ergonomik tasarım ve çok kolay kullanım

  • Profesyonel atletlerin tercihi

Uzun Lafın Kısası

Hypervolt 2 Pro değerlendirmesinin sonuna geldik.


Herşey göz önüne alındığında Hypervolt 2 Pro gerçekten çok etkileyici bir perküsif terapi cihazı. Güçlü, sessiz ve çok kolay bir kullanıma sahip.


Üst seviye bir fiyata sahip olmasına rağmen, fiyat/performans açısından değelendirildiğinde piyasada en öne çıkan ürün. Yüksek kalite materyali ve güçlü etkisi ile bedeninize yapacağınız çok iyi bir yatırım. Bu sebeple Hypervolt 2 Pro en üst seviye atletlerin vazgeçilmezi.


Hypervolt 2 Pro ve tüm Hyperice ürünlerine Biocore Shop’dan ulaşabilirsiniz.




Derleme:






496 görüntüleme1 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page