En Başarılı Kamp Ateşi Sıcak Kakao Tarifi
top of page

En Başarılı Kamp Ateşi Sıcak Kakao Tarifi

Güncelleme tarihi: 24 Mar 2022

Soğuk hava maceralarından sonra hiçbir şey sıcak kakaonu yudumlamak kadar içini ısıtamaz. O zaman bir sonraki macera hazırlıklarında Stanley'ini Mükemmel Sıcak Kakao ile doldurup yanına aldığından emin ol.



Tarifin sahibi Andy Berndt paylaşıyor, "Minnesota'da çocuklarımla kayak yapmayı çok seviyorum. Arabaya bir şeyler atıştırmak için geri döndüğümüzde hep içimizi ısıtacak bir içecek arıyoruz. Bizim için bu sıcak kakao."

Muhtemelen daha önce sıcak kakao yapmışsınızdır, o zaman merak ediyor olmalısınız, “Sadece sıcak kakao, bunu bu kadar özel kılan ne?”


"Sıcak kakaoyu milyonlarca kez yaptıktan sonra," Andy ekliyor, "Daha lezzetli olması için bazı sırlar keşfettim. I Farklı tarifler ve içerikler ile denemeler yapmaya başladım ve bu tarife ulaştım. İçine karıştırdığım ekstra içerikler sıcak kakaoyu bir sonraki seviyeye taşıdı!"

Geleneksel Sıcak Kakao tarifinize birkaç dokunuş yapmamıza izin verin. Classic Legendary Şişenizi ya da Adventure Shortstack Travel Mug ınızı alın ve kemerlerinizi bağlayın!


En Başarılı Kamp Ateşi Sıcak Kakao Tarifi


Sunuş: Bu tarif yaklaşık 4 tane 250ml kupa sıcak kakao yapar.


İçindekiler:

  • 1/2 su bardağı şeker

  • 56 gr şekersiz çikolata, kıyılmış.

  • 1/4 su bardağı şekersiz kakao tozu

  • 1/4 su bardağı yağsız kuru süt tozu veya vegan süt tozu

  • 1/2 yemek kaşığı tarçın

  • 1/2 yemek kaşığı vanilya özütü

  • 1/4 yemek kaşığı tu

  • 3 1/2 su bardağı süt ya da vegan süt

Yapılışı:

  1. Kuru içerikleri 2 su bardağı süt ile sos tavasına koyun.

  2. Kısık ateşte karıştırarak ısıtın.

  3. Çikolata eriyip şeker çözülene kadar karıştırmaya devam edin.

  4. Kalan sütü (yada vegan sütü) tavaya ekleyin ve yoğun ateşte sık sık karıştırın.

  5. Sıcak kakaoyu Stanley Classic Legendary Şişenize veya Adventure Shortstack Travel Mug 'ınıza doldurun.

Sıcak Kakaonuzu opsiyonel (ama önerilen) ekler ile daha keyifli hale getirin.:

  • Nane özütü

  • Toz biber

  • Portakal kabuğu rendesi

  • Espresso tozu

  • Farklı çay tozları

  • Şeker kamışı parçaları

Ve 21+ saatleri için:

  • Naneli Schnaps

  • Portakal Likörü

  • Acı Likör

  • Burbon

Tarif ve fotoğraf sahibi; Andy Berndt

119 görüntüleme1 yorum
bottom of page